Intarzia parketta érme

Az intarzia érme olyan különleges padló elem, mely ékszerként díszíti a burkolatot, átformálja és egyedivé teszi a padló és a belső tér hangulatát. Az egyedi intarzia medálok kisebb vagy egészen nagy terek meghatározó, uralkodó motívumai lehetnek. A parketta érme teljes keresztmetszetében különböző színű és fajtájú fákból áll. Ezek az alkotóelemek összeállított mintázatot, kompozíciót alkotnak, nonfiguratív vagy éppen konkrét mintázatot, képet ábrázolnak. Az intarzia technika a parketta érme esetében is számos elképzelések megvalósítására ad lehetőséget, így elkészíthető egy fotó utáni kép vagy akár logó, családi címer a padlóba. A lehetőségek száma kifogyhatatlan, a képzelőerő szabja a határt. A különböző stílust képviselő intarzia parketta érme a mai modern lakásokban is megállja a helyét, a ragasztott, akár hagyományos parketta, illetve fa padlóburkolat felújításánál utólag is beépíthető. A rétegelt szerkezetű intarzia padló érme padlófűtésre is fektethető.


Az intarzia érme mérete különböző, átmérője lehet 80, 120, 150, 170 cm, de egyes minták akár szoba nagyságúra is növelhetőek. A parketta érme anyaga 10 – 22 mm vastag tömörfa. Az intarzia medál formáját tekintve létezik hagyományos, táblás elem, kör, sokszög, illetve ovális alakú is.

interaktív intarzia parketta látványtervezés Tervezze meg szobája padlóját interaktív látványtervünkkel!

kattintson ide »

 

 

Intarzia parketta érme minták

Az egyedi intarzia érmék elsődleges funkciója, hogy homogén vagy ismétlődő mintájú parketta felületek egységét, a padlóburkolat megjelenését változatos mintavilágával különlegessé tegye.

Az alábbi képeken bemutatunk néhány intarzia érmét. Természetesen az általunk készített medálok legtöbbje egyedi, a megrendelő igényei szerint készített tervek alapján művészien kivitelezett alkotás.

Videó az intarzia parketta érme mintákról

 

Videó az intarzia parketta mintákról, fafajokról

 

Engedjen a csábításnak! Lepje meg magát egy intarzia érmével a nappalijába, akár intarzia akár egyéb fa padlóburkolata van, és élvezze a hangulatos otthon melegét családjával!

Tekintse meg intarzia parketta kínálatunk egy részét, s nézze meg referenciáinkat!