Intarzia parketta

Az intarzia parketta egyedi és exkluzív megoldásokat kínál, melyekkel otthonunkat szolid eleganciával ruházhatjuk fel. Az intarzia nemcsak a kastélyok, paloták hangulatát, hanem a jelen letisztult, modern mintáit, vonalait is képes kialakítani, megteremteni. A divatnak megfelelően egyedi, bonyolult formavilágot vagy éppen letisztult, egyszerű geometrikus vonalvezetést is megjeleníthetünk a padlóburkolatokon.

Az intarzia padló mintáját egy vagy több, az alap fától eltérő tónusú, színű vagy csupán erezetű fa panelek összeforgatása, összeillesztése adja. Az intarzia parketta burkolatot azoknak ajánljuk, akik egyedi és művészi külsőt szeretnének létrehozni otthonuknak.

interaktív intarzia parketta látványtervezés Tervezze meg szobája padlóját interaktív látványtervünkkel!

kattintson ide »

 

 

Az intarzia parketta a legmodernebb lakásoktól, a régi polgári lakásokon át, a kiemelkedő díszítésű műemléki padlóburkolatokig, mindenütt a legmagasabb nívót jelenti. Az általunk tökéletesített technológiával a ma divatos, egyszerű formák is megvalósíthatóak a burkolaton elérhető áron, ugyanakkor kitűnő minőségben.

Az intarzia parketta kapcsán sokan múzeumokra, kastélyokra asszociálnak, és nehezen tudják elképzelni, hogy nekik is lehet egy „kastélyuk”. Az intarzia padló tömör anyagból készül, a vastagsága 10-15-22 mm. Az ilyet nem csak saját magának, hanem a gyerekének, unokájának hozza létre az ember, mivel ez a padlóburkolat akár 100-150 évet is „kibír”.

Az évtizedes minőségi padlóburkolás során a cég gyakran találkozik olyan nagy szaktudást igénylő feladatokkal, melyek végeredménye már az iparművészet határát súrolja. Az intarzia parketták kivitelezésével maradandót, igazi művészi értékeket alkotunk. Cégünk a piac egy szűk szegmensében dolgozik, azon megrendelőink igényeit kielégítve, akik arra törekszenek, hogy egyedi parkettával, luxus padlóval lássák el a lakásukat, házuk padlóburkolatait. Az intarzia luxus parketta egy prémium kategóriájú termék, olyan embereknek, akik igényesek mindennapi környezetük kialakítására, nem elégednek meg a sablonos megoldásokkal, nem kötnek kompromisszumokat, viszont kizárólag a minőséget és az egyediséget tudják elfogadni. Az intarzia parketta egyes típusai padlófűtésre is fektethetőek.

Az intarzia parkettában rejlő változatosságot tovább növelhetjük, amennyiben többféle faanyagot használunk fel. A különböző fafajták eltérő színvilágának kiaknázásaként készülő parketták egyedi arculatot adnak a padlóburkolatnak.

Mintaválaszték

Az itt látható intarzia parketta minták valójában csak ízelítőt adnak választékunkból, mert a többszínű intarzia parketták variációs lehetőségeinek kizárólag megrendelőink fantáziája szabhat határt.

Videó az intarzia parketta mintákról, fafajokról

 

Videó az intarzia parketta érme mintákról

 

Felületkezelés

Megfelelő felületkezeléssel tovább fokozhatjuk egyedi padlónk látványát. Ide nemcsak a lakkozás vagy az olajozás tartozik, hanem a különböző színezési eljárások is, melyekkel különleges, egyedi színhatást is elérhetünk az egy fafajból álló intarzia parkettánknál.

Pigmentált olajjal készült felület

 

Magasfényű lakkal kezelt parketta

 

Videó az intarzia elem utólagos beépítéséről

 

Varázsoljon egyedi hangulatot otthonába intarzia parkettája segítségével!

Tekintse meg intarzia parketta bordűrjeinket és nézze meg referenciáinkat!