Rólunk

KM Par-Ker bemutatóteremAlapvetően a KM Par-Ker Kft. melegburkolatok gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt több mint 30 évben a szakma hazai szakértőjévé vált. Mindez annak köszönhető, hogy munkáit a precizitás, a magas minőség és az igényes kiszolgálás jellemzi, amit sok ezer elégedett vásárló véleménye igazol.

Az évek során szerzett tapasztalat lehetővé tette, hogy a szakma csúcsát jelentő intarzia parketta (és érme, bordűr) gyártását a legmagasabb igényeket is kielégítő, professzionális szintre fejleszthessük.

Cégünk mára a hazai piacon meghatározó helyet foglal el. Működésünk során, szinte az ország minden pontján letettük már névjegyünket, szem előtt tartva a minőségi munkavégzést a 20 m²-es és a 20.000 m²-es parketta burkolási munkák kivitelezésében egyaránt. Követjük a megrendelői igények változását, munkatársainkat folyamatosan képezzük.

Minőségi munkavégzés

intarzia parketta felületkezelésVállalkozásunk struktúráját úgy építjük, tervezzük tovább, hogy munkánk minél nagyobb megelégedéssel szolgáljon partnereink számára. Célunk a piacbővítésen túl a melegpadló burkolási módszerek egyre korszerűbb eljárásainak alkalmazása. Az általunk felhasznált és forgalmazott fa anyagok és eszközök jó minőségére nagy hangsúlyt fektetünk. Munkatársaink körében is fontos a minőségi szemlélet kialakítása, ehhez minden olyan eszközt biztosítunk, mellyel a burkolási munkák első osztályú kivitelezését elősegíthetjük. Rendelkezünk mindazon személyi és tárgyi feltételekkel, melyek segítségével ügyfeleink részére a tanácsadástól a kivitelezésig kimagasló minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani a melegburkolás és bútor készítés terén.

Tudás – Tapasztalat – Garancia

intarzia parketta lerakásTöbb mint 25 év különböző munkái a létező összes melegpadló burkolat tervezése és kivitelezése terén egyedülálló tapasztalatot és szakértelmet biztosítanak számunkra. Ez lehetővé tette, hogy fejlesztéseinkkel, olyan sokrétű termék- és szolgáltatás kínálatot állítsunk össze, amely példa nélkül álló a hazai piacon. Saját kivitelezésű munkáinkra, termékeinkre 15-25 év garanciát vállalunk.

Érték és minőség

fafaragásKiváló minőségű modern és hagyományos parketták, padlóburkolatok mellett nagy választékkal rendelkezünk a speciális tulajdonságokkal bíró anyagokkal, és ki tudunk szolgálni teljesen egyedi elképzeléseket és igényeket is. Kínálatunkat egyedi tervezésű intarzia betétes és/vagy faragott bútorok, különleges nyílászárók, stílusos intarzia parketták, padlók, intarzia parketta érmék, bordűrök, intarzia képek és dísztárgyak teszik teljessé, melyek segítenek egy különleges beltéri hangulat megalkotásában. A tervezési folyamatban és az elgondolások megfogalmazásában nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink segítenek.

Cégfilozófia

bútor tervezésÉvek óta segítjük belsőépítész partnereink munkáját a tervezés minden periódusában, az ötleteléstől, az igény megfogalmazásától a kivitelezésig. Büszkén mondhatjuk el, hogy számos, hazai viszonylatban neves belsőépítészt partnereink között tudhatunk. Jól működő partnerkapcsolataink értékét a folyamatos tájékoztatásban, informálásban látjuk, ahol a közös cél a megrendelő színvonalas kiszolgálása. Ennek érdekében tudásunkat, tapasztalatainkat önzetlenül osztjuk meg együttműködő partnereinkkel.

A padló és bútor választása hosszú távra szól, ezért cégünk is ilyen távlatokban gondolkodik. Abban hiszünk, hogy a KM Par-Ker Kft. sikere megrendelőink tartós elégedettségén és bizalmán alapul, melyet úgy nyerünk el, hogy értjük, s egyben ki is tudjuk szolgálni az igényeket. Partnerkapcsolataink és önálló működésünk lehetővé teszik az árban és minőségben egyformán kiváló megoldásokat ajánljunk.

Természet és tudatosság

intarzia parketta készítésCégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a környezeti erőforrások biztosítottak legyenek a jövő generációi számára is. Ennek tudatában a felhasznált fa alapanyagainkat kizárólag megújuló, tervezett gazdálkodást folytató forrásokból szerezzük be, legyen szó európai vagy egzóta fafajról. Beszállítóink kiválasztásánál fő szempont, hogy a lehető legközelebbi partnert válasszuk ki, a szállítással összefüggő környezet terhelés minimalizálásának érdekében. Tudatosan törekszünk megóvni Földünket, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy a Földünk népességének szükségszerű fejlődése ne okozzon visszafordíthatatlan folyamatokat természeti környezetünkben.

Szakma

intarzia parketta felületkezelés 2Cégünk szakértői elhivatott, segítőkész, tapasztalattal rendelkező kollégák. A KM Par-Ker Kft. elismert résztvevője a hazai burkoló és belsőépítészeti szakmai életnek. Tapasztalatainkat, szaktudásunkat átadjuk az ügyfeleinknek, hogy azokat saját javukra fordíthassák. A személyes találkozók mellett rendezvényeinken és fórumainkon mutatjuk be a szakma újdonságait, irányvonalait és lehetőségeit.

Bemutatkozó videó